LOCKDOWN SHOPPING RULES

Klagen is even fijn, maar niet voor lang. De fysieke winkel is dicht tot minimaal 14 januari, online gaan we gewoon vrolijk door. En dat is feest, want shoppen kan nu 24/7 online bij kpa. kpa. helpt jou dan ook graag persoonlijk verder, dus schroom niet om een app'je of belletje te geven voor extra informatie of outfit hulp.
Hieronder alle informatie op een rijtje betreffende het lockdown shoppen bij kpa.

1.
De winkel is van dinsdag t/m zaterdag bereikbaar tussen 10:00-18:00 via Instagram, FB of WhatsApp 06-14566202 voor bestellingen, styling vragen en wat liefde. 
2.
Woon je in Haarlem of omstreken; plaats je bestelling voor 17:00 dan heb je hem die dezelfde dag nog in huis. Dus stop met stressen om die kerstoutfit of kerstcadeaus. 
3.
 Ophalen in de winkel is mogelijk tussen 12:00-17:00 van dinsdag tot en met zaterdag.  Kun je mooi de gekte thuis even ontvluchten of een poging doen de 10.000 stappen te halen. 
4.
Mocht je buiten Haarlem wonen, een ritje met de auto zie ik nu ook als een uitje, dus bericht gewoon even. Flexible is my middle name.
5.
Bestellingen die online voor 15:00 besteld worden, gaan diezelfde dag nog op de post. PostNL heeft nu met de feestdagen in aantocht enorme drukte, dus houdt rekening met een vertraging van 2 dagen. Na de feestdagen zal het gewoon de standaard levering zijn van 2 tot 3 werkdagen.
6.
Bestellingen graag zsm retourneren indien het item(s) niet goed is, dan krijg jij ook zsm je geld weer terug op je rekening en kan ik er een andere klanten weer mee blij maken. 

HAPPY LOCKDOWN SHOPPING!